Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Penger fra Arafat ble brukt til terrorformål

Raaf Mansur ledet en avdeling i Fatahs Al Aksa Martyrbrigade inntil han ble arrestert av israelske styrker i februar. Mansur og hans terrorister var ansvarlig for en rekke angrep i Nablus- og Jenin-området.
I følge Ha’aretz har forhør av terrorlederen kastet nytt lys over Yasser Arafats tilknytning til terror. Mansur skal ha fortalt forhørerne at penger han mottok fra Arafat ble bruk til innkjøp av våpen og gjennomføring av skyteangrep på Vestbredden.
Blant papirene israelske sikkerhetsstyrker fant i Mansurs hjem, var det blant annet minst ett bønneskriv til Yasser Arafat om å sende mer penger til væpnet kamp. Mansur har fortalt forhørerne at bønnen resulterte i månedelige utbetalinger på beløp tilsvarende over 11.000 kroner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart