Ingen økning i aIngen økning i antall terrortruslerntall terrortrusler

Det har ikke blitt registrert noen økning i antall terrortrusler mot israelere og jøder rundt om i verden etter likvideringen av Hamas-lederen Ahmed Yassin, ifølge en talsmann fra den israelske hæren. Han hevdet det kanskje var for tidlig å trekke noen konklusjoner, men la til at Israel kontinuerlig følger med på terrortrusselen i veden for å unngå overraskelser slik som i Mombasa. Offiseren hevdet også at det er ganske sannsynlig at al-Qaidas neste angrep vil bli «oppkalt etter» Yassin, selv om ikke likvidasjonen har særlig betydning for terror-aktiviteten.
Denne informasjonen står i kontrast til antagelsene om at likvidasjonen ville opphisse hele den muslimske verden, og føre til angrep mot Israelere og jøder i utlandet.
Israel sier de kommer til å fortsette med målrettede angrep mot terroristledere. I henhold til inngåtte avtaler med palestinerne skulle terrorlederne vært arrestert av de palestinske myndighetene. (01.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart