73% av palestinerne støtter tilbaketrekking fra Gazastripen

73% av palestinerne og 64% av israelerne støtter en israelsk tilbaketrekking fra Gazastripen, ifølge en palestinsk-israelsk undersøkelse. 66% av palestinerne sier de ser på en slik tilbaketrekking som en seier for palestinerne, mens 44% av israelerne deler dette synet. Men bare 34% av palestinerne tror at tilbaketrekkingen virkelig vil finne sted.
Sharon sa i et avisintervju i går at en ensidig tilbaketrekking vil gi de palestinske myndighetene en skikkelig smell, og muligens utsette en palestinsk statsdannelse flere år. Statsministeren har kommet under kraftig kritikk fra den israelske høyresiden, som anklager ham for å gjøre for mange innrømmelser overfor palestinerne. (06.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart