Israelske arabere skjøt mot grensepoliti

En israelsk araber ble skutt og drept da grensepoliti svarte på beskytningen av en patrulje søndag kveld. I følge rapporter skal politiet ha vært på stedet for å beskytte israelske kjøretøy mot angrep med brannbomber. De siste ukene skal det ha vært flere slike angrep langs hovedveien mellom Haifa og Tiberias.
I følge kilder som Jerusalem Post gjengir, gikk to arabere i 20-årene over veien foran politiets kjøretøy da de plutselig vendte seg om og skjøt. Grensepolitiet besvarte ilden og skadet begge angriperne, den ene moderat og den andre lett. En av angriperne omkom senere av skadene på sykehus. Funn på åstedet kan tyde på at angriperne var på vei for å gjennomføre et terrorangrep. (19.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart