Jeg har vært 100% Israel-venn

Demokratenes presidentkanidat John Kerry fremstilte seg selv mandag som en politiker som har «opprettholdt den spesielle forbindelsen og vennskapet USA har med Israel 100%». I en valgtale i Florida lovet Kerry også å avslutte amerikansk flørt med arabiske land som støtter terror.
– Jeg forstår hvordan vi skal stanse kjærlighetsforbindelsen med arabiske land som fremdeles lar penger gå til Hamas, Hizbollah og Al-Aksa brigaden, sa Kerry. En av presidentkandidatens talsmenn understreket at Kerry her refererte til Saudi-Arabia, som Bush-administrasjonen har et nært forhold til.
På søndag forsvarte Kerry Israels rett til å angripe Hamas ledere:
– Jeg tror Israel har enhver rett i verden til å svare på enhver type terror som blir rettet mot landet. Hamas er en brutal terrororganisasjon, sa Kerry. (20.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart