Erklært skyldig i drap på fem israelere

Distriktsdomstolen i Tel Aviv har torsdag dømt den tidligere Tanzim-kommandanten på Vestbredden, Marwan Barghouti, ansvarlig for drap på israelere. Barghouti var tiltalt for å ha ledet flere titalls terroroperasjoner mot israelske mål siden Yasser Arafat startet terrorkrigen i september 2000. I følge anklagemyndighetene stod Barghouti under kommando av Yasser Arafat, og ledet terroristene i Fatah, Tanzim og Al Aksa Martyrbrigade. Det er ventet at domfellingen vil føre til en livstidsstraff.
Barghouti ble dømt skyldig i fire av de 37 terrorangrepene han var tiltalt for. Dommen sier det er klart at han også var involvert i de andre terrorangrepene, men det er ikke tilstrekkelige bevis til å knytte ham direkte til disse. (20.05)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart