Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Aksjon mot terrorsmugling ikke avsluttet

Israelse styrker har avdekket tre tunneler i løpet av den ukeslange operasjonen i grensebyen Rafah sør på Gaza-stripen. En IDF-offiser som blir gjengitt av Ha’aretz anonymt sier det er snakk om ti tunneler til sammen.
– Vår innsats vil fortsette, uten tidsbegrensning, så lenge israelere er truet av terror, sa forsvarsminister Shaul Mofaz etter at IDF hadde trukket seg tilbake fra Rafah mandag kveld.
– Det er de palestinske terrororganisasjonene, og ikke IDF, som bærer ansvaret for lidelsen til palestinerne på Gaza, sa Mofaz. Uskyldige mennesker har blitt skadet og drept fordi terroristene velger å operere i tett befolkede områder.
IDFs divisjonssjef på Gaza-stripen, brigader Shmuel Zakai, tror ennå det er flere smuglertunneler i Rafah. De siste par årene har IDF avdekket 90 slike tunneler, opplyser myndighetene.
I Sinai-ørkenen skal palestinske terrororganisasjoner ha klar langtrekkende raketter og bakke-til-luft raketter som vil true israelske storbyer og passasjerfly. Denne rakett-trusselen er brukt av justisminister Yosef Lapid til å forklare IDFs operasjoner mot Rafah.(25.05)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart