Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF: 41 terrorister drept, 56 bygninger ødelagt

De israelske forsvarsstyrkene sier de har oppnådd sitt mål med anti-terror operasjonen i Rafah. Mandag økte IDF tallet på antall bygninger de mener å ha ødelagt betraktelig, fra fem og tolv til 56. En rekke av bygningene ble ødelagt i kraftige skuddvekslinger med palestinske terrorister, andre i forbindelse med de tre smuglertunnelene og noen med eksplosiver. Flere av bygningene tilhørte terrorister, blant annet mannen som var ansvarlig for rovmordet på den høygravide israelske kvinnen Tali Hatuel og hennes fire mindreårige døtre i begynnelsen av mai.
Palestinske terrororganisasjoner minela gatene i Rafah før IDF rykket inn. Derfor ble noen hus ødelagt da israelske soldater rykket frem gjennom bygningene, i stedet for på veien.
– Vi skadet ingen bygninger uten en årsak, sier brigader Shmuel Zakai.
IDF opplyser at 41 terrorister ble drept og at flere personer involvert i smuglertunnelene ble arrestert under operasjonen. I følge de israelske forsvarsstyrkene var det 12 ubevæpnede palestinske sivile som ble drept, sju av disse da en stridsvogn-granat ved et ulykkestilfelle ekploderte i nærheten av en flokk demonstranter. IDF tror andre av de sivile tapene kan skyldes beskytning av palestinsk milits. Palestinske menneskerettighetsarbeidere i Rafah mener bare 12 av alle de drepte var bevæpnet, skriver Ha’aretz.
– De palestinske terrororganisasjonene har gravd sine våpensmugler-tunneler inne i moskeer, skoler og under barns seng i private hjem, sier IDF-offiseren Yoav Mordechai til Israels radio. (25.05)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart