Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Støtter Sharons plan

– Gaza-planen er den eneste planen som er på bordet, og vi bør jobbe med den. Folket på Gaza-stripen og deler av Vestbredden ønsker en tilbaketrekning fra Gaza velkommen, og vi er villige til å ha gode naboforhold dersom Israel trekker seg fullstendig tilbake fra Gaza-stripen, sier Muhammad Dahlan til Jerusalem Post. Palestinerne på Gaza-stripen aksepterer en tilbaketrekning i faser, dersom timeplanen får internasjonale garantier.
I følge Dahlan skal det ha vært en avtale mellom de ulike palestinske fraksjonene og gruppene på Gaza, om ikke å sabotere en tilbaketrekning og stanse angrep på israelere så snart Israel er klar til å implementere sin plan.
– Sikkerhetssituasjonen i Jenin og Rafah ble forverret da de palestinske selvstyremyndighetene stanset å spille den sikkerhetsrollen de var tildelt i disse byene, sier Dahlan til en arabisk tv-stasjon. (26.05)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart