Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Anstrengt forbindelse

Tyrkia planlegger å trekke sin ambassadør til Israel midlertidig tilbake i en protest mot israelske handlinger på Gaza-stripen. Nyheten kom frem etter at de to økonomiske- og militærstrategiske samarbeidspartnerne onsdag undertegnet en avtale på 800 millioner dollar. For denne summen skal et tyrkisk selskap bygge tre kraftverk i Israel.
– Ambassadøren vil kunne kommme på korte besøk til Israel for å utveksle syn, sa den tyrkiske utenriksministeren Abdullah Gul.
Tyrkia har den senere tid kommet i klemme på grunn av sine diplomatiske bånd med Israel, som har blitt påvirket av Israels militære operasjoner på Gaza-stripen og reaksjoner fra arabiske land. Tyrkia er Israels viktigste allierte i regionen. De to landene har en militær samarbeidsavtale fra 1996. (27.05)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart