Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

111 palestinere drept av IDF i mai

Blant palestinerne som ble drept av israelske forsvarsstyrker i mai måned, var 74 væpnede medlemmer av militante organisasjoner, skriver Ha’aretz. De fleste ble drept i kamphandlinger i bydelen Zeitun i Gaza og i Rafah.
Antallet drepte palestinere er det høyeste siden Operasjon Beskyttelsesmur, som Israel gjennomførte på Vestbredden våren 2002. I mars 2002 ble 240 palestinere drept, og i april 2003 ble over 300 drept. I de følgende måneder stabiliserte dødstallene seg rundt 50-60, frem til slutten av april 2003, da Abu Mazens regjering ble etablert, skriver Ha’aretz. Forhandlinger førte da til en våpenhvile med forskjellige palestinske organisasjoner. I løpet av juni 2003, hvor våpenhvilen stort sett ble overholdt, ble sju palestinere drept. Etter at våpenhvilen brøt sammen i august, har antallet drepte palestinere steget jevnt måned til måned, fra 26 i august 2003 til 79 i mars 2004.(01.06.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart