Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vil bare støtte Sharons opprinnelige plan

– Det er Sharons opprinnelige adskillelsesplan som kan fremme freden, og det er denne planen president George W. Bush støtter og ingen andre, sa en talsmann for Det hvite hus i Washington tirsdag.
I Jerusalem prøver statsminister Sharon nå å finne støtte for begrensede kompromissløsninger. Den amerikanske administrasjonen kan åpne for muligheten til å gjennomføre planen i faser, dersom tilbaketrekningen fra Gaza-stripen blir fullstendig som opprinnelig planlagt.
Tirsdag møtte Sharons kontorsjef, Dov Weisglass, USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Condoleezza Rice. Onsdag melder Jerusalem Post at et nyvalg i Israel kan komme i løpet av noen måneders tid, dersom det ikke oppnås flertall for Sharons plan i regjeringen. (02.06.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart