Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Regjeringen selger El Al aksjer

Den israelske regjeringen har gått inn for å selge statlige aksjer i det store flyselskapet El Al Israel Airlines. Selskapet selv annonserte mandag at det ikke lenger vil være under statlig kontroll, etter at statens aksjeandel nå blir på under 51%, skriver Jerusalem Post.
Det har lenge vært kjent at regjeringen har ønsket å selge aksjer, noe som har skapt debatter i Israel. Nå som flertallet av aksjene blir eid av private selskaper, frykter noen religiøse jøder at selskapet skal starte flygninger også på den ukentlige hviledagen i jødedommen, sabbatten. Selskapet Arkia, som kjøper opp store deler av aksjene, er ventet å få en eierandel på rundt 52%. Arkia vil imidlertid først få innflytelse i El Al rundt desember da eierskiftet på aksjene vil finne sted, skriver Ma’ariv. Administrerende direktør Izzy Borovich sier han likevel vil prøve å overbevise den israelske regjeringen om å få overta styringen så raskt som mulig. (08.06.04, av K.O.B)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart