Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Innrømmer ansvar for Al Aksa Martyrbrigade

Sentralrådet i Yasser Arafats Fatah-bevegelse har satt ned en egen komité for å studere lønnskrav fra Al Aksa Martyrbrigade. Den palestinske militsen har stått for en betydelig del av terrorangrepene mot israelske mål, både utenfor og innenfor 1967-grensen.
– For første gang bekrefter det palestinske lederskapet sitt ansvar for den væpnede gruppen, skriver Jerusalem Post. Komitéen skal bestå av høytstående Fatah-medlemmer og ministre i den palestinske regjering.
Al Aksa Martyrbrigade har den senere tid klaget på manglende økonomisk kompensasjon, og truet med å forlate Fatah. Statsminister Ahmed Qurei deltok på krisemøtet Yasser Arafat inviterte til søndag kveld. Qurei mener de palestinske selvstyremyndighetenes viktigste oppgave er å garantere sikkerheten til de militssoldater som er ettersøkt av Israel for å ha utført terrorangrep.
Lederen for Al Aksa Martyrbrigade i Tulkarem på Vestbredden, forteller Jerusalem Post at PA stanset utbetaling av lønn for noen månder siden. Dette er hovedbegrunnelsen for at terrorgruppen ikke har gjennomført så mange angrep den senere tid.
– Det palestinske lederskapet i Ramallah sa til oss at vi må holde oss i ro. På grunn av internasjonalt press var de ikke i stand til å fortsette med lønnsutbetalinger, forteller Hani Uwaidah. Mandag bekreftet palestinske myndigheter at Arafat har invitert Fatahs væpnede ving inn i de reformerte sikkerhetstjenestene. (15.06.04)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart