Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil registrere landet i ny database

Israel Land Authority (ILA) planlegger å registrere hundre tusener av tidligere uregistrerte leiligheter og hus bygd på statlig grunn før 2006, skriver Ma’ariv. Likevel sier kilder innenfor ILA at de setter spørsmålstegn ved lovligheten av registreringen, grunnet feil som nylig er oppdaget i den eksisterende databasen.
Nasjonalforsamlingen Knesset avviste nylig ILAs forslag om å etablere en database av eksisterende faste eiendommer. Regjeringen slo fast at noe slikt ikke kunne utvetydig fastslå rettigheter rundt landområdene.
Bygningsbransjen har ved tidligere anledninger uttrykt ønske om å bli fritatt fra det ekstra arbeidet med å føre bøker om landregistreringer, slik som det kreves med de nåværende reguleringene.
Et nytt system for digital registrering har likevel blitt godkjent av infrastrukturdepartementet, men vil bli evaluert for å finne ut om systemet er pålitelig nok. (15.06.04, av K.O.B)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart