Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Økning påvirker de rike mest

I løpet av de fem første månedene i år, påvirket den økende inflasjonen de 20 % rikeste i samfunnet 2,5 ganger så mye som de 20 % fattigste. Mens BNP økte 1,4 % fra januar til slutten av mai, økte prisene for de rike med 2 %, mens for de fattige kun 0,8%, skriver Ma’ariv.
Statistisk sentralbyrå i Israel forklarer dette med ulike konsumeringsvaner mellom rike og fattige arbeidere. De med lavere inntekter bruker en større prosentdel av sine inntekter på klær, fottøy, frukt og grønnsaker. Siden prisene på frukt og grønt sank 1,6% i samme periode, fører dette til en lavere inflasjon for de fattige.
På den andre siden bruker de med høye inntekter mesteparten av sine inntekter på kommunikasjon, underholdning og utdanning, hvorav alle kategorier har blitt dyrere de siste månedene. (18.06.04, av K.O.B)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart