Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Teknikk fjerner kreftsvulst i mus

En ualminnelig kreftbehandling utviklet ved Technion, det israelske instituttet for teknologi i Haifa, har vist seg å fjerne eller krympe kreftsvulster i mus, rapporterer Jerusalem Post.
I følge en artikkel i Nasjonalakademiets publikasjon Proceedings, er resultatet av behandlingen at antivirale T-celler, hvite blodlegemer som spiller en stor rolle i kroppens immunsystem, gjenkjenner og angriper kreftsceller.
Dr. Yoram Reiter ved det biologiske fakultetet forteller at «svulstspesialiserte T-celler er veldig skjeldne, og ikke særlig effektive. På den andre siden har kroppen veldig effektive antivirale T-celler, fordi vi igjennom hele livet er utsatt for forskjellige virus, som for eksempel influensa. Disse cellene er veldig raske med å oppfatte celler som ikke hører hjemme.»
Dr. Reiter forteller at mange kreftforskninger gjort på mus, har vist seg unyttige på mennesker, men er likevel positiv.
T-cellene som settes inn i kroppen til musene, er manipulert til å feste seg til spesielle typer kreftceller, i tillegg til at de skal kunne gjenkjenne om celler er «egne» eller «fremmede,» forteller dr. Reiter.(19.06.04, av K.O.B)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart