Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu vil trolig kutte skattene ytterligere

Etter å ha mottatt kritikk for å ha påståtte planer om videre ikke-planlagte skattekutt, svarte finansminister Benjamin Netanyahu på kritikken torsdag kveld. Dette skjedde ved en seremoni i Finansdepartementets lokaler i Jerusalem for sammenslåingen av de direkte og indirekte skatteavdelingene til departementet, for å bli ledet av Kunde- og Verdiskapningsombud Eitan Rub.
– Hva er den viktigste tingen en regjering kan gjøre for å stimulere til vekst, spurte Netanyahu retorisk i sin tale. «Kutte skattene. Det nest viktigste: Senke skattene. Og det tredje viktigste – rett igjen – redusere skattene.»
Finansministeren fortalte ikke om han hadde planer for videre skattekutt enn dem som ble innført torsdag. Men han understreket viktigheten av slike for en fri og voksende økonomi.
– Francis Fukuyama skrev i sin bok «End of History» at de mest suksessrike landene i verden har to karakteristikker: Lite statlig innblanding og et velutviklet og håndhevende lovsystem.
Netanyahu dro frem USAs økonomipolitikk og lovsystem som eksempel på påstanden:
– Dette er situasjonen i USA. Skattene er lave fordi offentlig sektor er liten. Men amerikanske skattemyndigheter vil jage deg til verdens ende om du prøver å jukse, gjengir Jerusalem Post. ( 04.07.04, av K.O.B)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart