Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi trenger sikrere busser nå

Den nasjonale organisasjonen for barns sikkerhet og helse, Beterem, oppfordret onsdag den israelske regjeringen til å finne en rask måte å forbedre sikkerheten for skolebarn rundt på landets busser, etter at en tragisk bussulykke tok livet av tre skolebarn samme dag, skriver Jerusalem Post.
Direktørgeneral i Beterem, doktor Michal Hemmo-Lotem uttalte torsdag at «daglig blir barn transportert med upassende kjøretøyer, uten voksen tilstedeværelse for å passe på dem, uten sikkerhetsbelte og i mange tilfeller i kjøretøyer som er av dårlig stand. Staten må forsikre at transporterte barn er sikre, og de må sette opp strenge standardkrav og reguleringer for å få en stopp på dette.» (05.07.04, av K.O.B)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart