Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lav sysselsetting i Israel mot OECD-land

Bare 55% av israelerne mellom 15 og 64 år hadde jobb i 2003. Dette er under 10% av gjennomsnittet blant medlemslandene i OECD, Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling. Tallene kom frem i en ny rapport fra Den Israelske Bank og ble gjengitt i Ma’ariv.
Banken forklarte tallene med en laber arbeidslyst blant israelere flest, og den høye arbeidsledigheten i landet. Israel ligger også 8% etter snittet av medlemslandene når det kommer til gjennomsnittlig deltakende arbeidskraft. Denne forskjellen forklarer banken med den høye prosentandelen unge voksne i Israel. Siden de fleste unge voksne menn må delta 3-4 år i militær førstegangstjeneste, er kun 24,4% av mennene mellom 15-24 år i arbeid, i forhold til 43,2% i OECD-landene. (06.07.04, av K.O.B)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart