Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fortsatt palestinsk uro

18 palestinere ble skadet i interne palestinske stridigheter på Gaza-stripen natt til mandag. Mer enn 150 væpnede menn fra Fatahs Al Aksa Martyrbrigade skal ha angrepet hovedkvarteret til den nye Arafat-utnevnte kommandanten for sikkerhetsstyrkene. Både på Vestbredden og Gaza-stripen har utnevnelsen av Musa Arafat som ny sikkerhetssjef skapt opprør. PLO-leder Yasser Arafat har også provosert mange med andre omrokkeringer i sikkerhetsstyrkene.
Den palestinske statsministeren Ahmed Qureia skal være fast besluttet på å trekke seg tilbake. Mandag er det ventet at han leverer sin oppsigelse under et regjeringsmøte. Yasser Arafat avslo i helgen Qureias første oppsigelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart