Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fremskritt i forhandlingene, men konflikten fortsetter

Tross forhandlinger avholdt i «en fin atmosfære», vil arbeiderne ved de tre statlig eide havnene i Israel, fortsette sin streik i dag. Representanter for arbeiderne og finansdepartementet møttes på et hotell i Herzliya mandag, for å prøve å komme til en enighet. Trolig fortsetter forhandlingene også tirsdag, skriver Ha’aretz.
Arbeiderne er redde for å miste pensjonsordninger og rettigheter, ved privatiseringen som regjeringen går inn for. I forrige uke ble regjeringens plan godkjent i Knesset. Finansdepartementet hevder på sin side at alle rettighetene er beskyttet av den nye havneloven.
– Arbeiderne kom med krav om å få vetorett ved gjennomføringen av Havneloven, som Knesset godtok, på tross av at den samme loven garanterer alle deres rettigheter, uttalte forhandlingsteamet til finansdepartementet etter forhandlingene mandag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart