Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

52% av israelerne er optimistiske

Israelerne er generelt tilfreds med deres liv, eller i det minste optimistiske når det gjelder deres nære fremtid, viser den årlige demografiske målingen gjennomført av Statistisk sentralbyrå i Israel. 52 prosent tror deres levestandard vil øke de neste få årene, bare 15 prosent tror det vil bli verre. 88 prosent av ungdommene mellom 20 og 24 år føler de har fullt utbytte av livet. 39 prosent tror deres økonomiske situasjon vil bedre seg de neste få årene. I den voksne befolkningen har 12 prosent ingen venner, 34 prosent svarer at de føler ensomhet ofte. Tre prosent av jødene snakker ikke hebraisk i det hele tatt. Tilsvarende tall for arabere er 13 prosent. 79 prosent av jødene snakker ikke noe arabisk.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart