Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kritiserte palestinske ledere, høster kritikk

Fatahs Al Aksa Martyrbrigade kommer med skarp kritikk av Jordans kong Abduallah, og anklager han for å svikte palestinerne. Bakgrunnen for fordømmelsen er Abduallahs kritikk av det palestinske lederskapet i et intervju med tv-kanalen Al-Arabiya. Abdullah påpekte at palestinerne har vinglet i sine politiske krav, både når det gjelder flyktningespørsmålet og landområder. Også palestinernes statsminister Ahmed Qureia er oppbrakt over kongens uttalelser. – Vår posisjon har ikke endret seg. 1967-grensene er grensene til en fremtidig palestinsk stat, alle flyktningene har rett til å vende tilbake, de som ikke ønsker å vende tilbake må få kompensasjon og Jerusalem er hovedstaden til den palestinske stat, slo Qureia fast. Det palestinske kravet om tilbakevendingsrett er en del av kjernen i Midtøsten-konflikten. Se temasiden "Flyktninger truer Israel" i menylinjen til høyre.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart