Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ap vil påvirke 2005-budsjettet

Statsminsiter Ariel Sharon skal ha avslått å utsette godkjenning av statsbudsjettet for 2005. Arbeiderpartiet, som er inne i forhandlinger om ny regjeringsdeltakelse, ønsker at avstemningen i regjeringen blir utsatt til de har fått sine plasser rundt bordet. Arbeiderpartiets hovedbegrunnelse for å inngå regjeringssamarbeid er å få gjennomført Sharons adskillelsesplan, men partiet ønsker også å påvirke den økonomiske politikken, varsler partileder Shimon Peres. Sharon henviser til profesjonelle økonomer, som hevder en utsettelse av statsbudsjettet vil kunne skade landets økonomi. Finansminister Benjamin Netanyahu har foreløpig ikke tatt med kostnadene ved en tilbaketrekning fra Gaza-stripen i statsbudsjettet for neste år. Likud og Arbeiderpartiet skal nå ha funnet en felles plattform for tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og generell politikk overfor palestinerne, bekrefter Peres. Selv om en samarbeidsavtale kan bli ferdig snart, kan det ta tid før Arbeiderpartiet kommer i regjering. I Knesset må nemlig 61 representanter, et knapt flertall, signere et ønske om ny regjering. Flere av Likud-representantene vil ikke godkjenne regjeringssamarbeid med Ap hvis ikke partiets generalforsamling gir klarsignal. Det er ventet at en avstemning internt i Likud vil resultere i et nei til regjeringssamarbeid med Ap, fordi det vil aksellerere adskillelsesplanen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart