Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krise mellom Ap og Likud

Samtalene mellom Arbeiderpartiet og Likud brøt sammen mandag, på bakgrunn av uenigheter om den økonomiske politikken. Ap truer nå med å stemme imot statsbudsjettet for 2005 når det kommer til behandling i Knesset første gang 15. august. Internt i Likud møter statsminister Ariel Sharon en økende motstand mot et regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet. Mandag kom koalisjonssamarbeid med det ultra-ortodokse partiet UTJ mye nærmere, etter at statsminister Ariel Sharon gikk med på å opprettholde status quo for forholdet mellom stat og religion. Det sekulære Shinui-partiet ivrer for å bruke også religiøse studenter i hæren, samt åpne for borgerlig vielse. Det er slike endringer statsminister Ariel Sharon nå har satt en midlertidig stopper for. Talsmenn for Shinui sier dette kan få partiet til å trekke seg fra koalisjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart