Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arbeidskonflikten intensiveres

De israelske bankene har doblet sine pengereserver, etter at Den Israelske Bank har varslet om en mulig streik fra alle sine medarbeidere. De ansatte i statsbanken vil streike mot ledelsens motvilje til å gi tillatelse for førtidspensjon for dusinvis av deres ansatte. Flere arbeidere skal onsdag ha stormet kontoret til administrerende direktør David Klein og forstyrret flere møter, melder Ma’ariv. De protesterende gikk fra kontoret først etter å ha hatt en lengre konfrontasjon med sikkerhetsvaktene. – Dusinvis av arbeidere, som har passert 48 år, krever førtidspensjon, noe som vil koste skattebetalerne mellom flere hundre tusen, og 2 millioner shekel per person. Den Israelske Bank tillater kun førtidspensjon i eksepsjonelle tilfeller ved større familiære problemer, uttalte bankens talsmenn til pressen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart