Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Uenige om tilbaketrekning

Visestatsminister Ehud Olmert gikk langt i å antyde en mer omfattende israelsk tilbaketrekning fra Vestbredden, i møte med bosettere torsdag. I Sharons adskillelsesplan er det kun fire bosetninger nord i Samaria som planlegges evakuert. – Disse vil ikke bli de eneste, skal Olmert ha sagt. Statsminister Ariel Sharon reagerte på rapportene om Olmerts uttalelser med sinne. – Vi har ikke noen planer om å følge opp slike ideer, sa Sharon. Rådet for bosetterne tar Olmerts uttalelse som et bevis på en planlagt israelsk tilbaketrekning til 1967-grensene og en deling av Jerusalem. – Olmert sier høyt det Sharon sier bak lukkede dører, sier talsmannen Yehoshua Mor Yosef. – Vi må ta skritt som vil redusere den daglige konflikten med det meste av verden, sa Olmert i følge mediarapporter. Partikollega Uzi Landau mener Olmert ikke lenger representerer Likud, og sier han står for "oppgivende, venstrevidde ideer".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart