Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fangene kan la være å spise til de dør

Palestinske fanger i israelske fengsler planlegger en omfattende hungerstreik fra og med søndag. – Ingen av deres krav vil bli akseptert. Det vil ikke være noen fleksibilitet, sier minister for intern sikkerhet, Tzahi Hanegbi. – For min del kan palestinerne streike en dag, en måned eller helt til de dør, sier Hanegbi. Israelske sikkerhetsmyndigheter frykter fangene har som mål å sikre seg så stor frihet i fengslene at de kan planlegge nye terrorangrep. Fangene krever offentlige telefoner i cellene, møte med gjester uten skillevegg og slutt på kroppsvisitering av besøkende. Israel tror også fangenes motiv er å gjenvinne oppmerksomhet og popularitet i den palestinske opinionen. For øyeblikket skal det være 3.800 sikkerhetsfanger i israelske fengsler. Før utbruddet av intifadaen i år 2000 var det kun 802 palestinere som ble holdt fanget.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart