Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelsk sjubarnsfar skutt og drept av terrorist

Shlomo Miller (50) ble drept av en palestinsk terrorist fredag morgen. Miller var sikkerhetsansvarlig ved bosetningen Itamar mellom Ramallah og Nablus på Vestbredden. Omkring klokken elleve ble Miller oppmerksom på et angrep på østsiden av bosetningen, og kjørte mot området. En terrorist lå i dekning og skjøt ham. Han ble hard skadet, og døde kort tid senere på sykehuset, skriver Ma’ariv. Shlomo Miller emmigrerte fra Sør-Afrika for sju år siden. Han etterlater seg kone og sju barn. Han er det 13. offer i bosetningen Itamar siden den andre intifadaen begynte. Etter at terroristen hadde skutt Miller, tok han sikkerhetssjefens våpen, en M-16 rifle, og fortsatte videre inn i bosetningen. Hans mål var tilsynelatende å gjennomføre et skyteangrep på innsiden, skriver Jerusalem Post. Sikkerhetsvakter i bosetningen fikk skutt terroristen før han gjorde mer skade. Fatahs Al Aksa Martyrbrigade har tatt på seg ansvaret for angrepet. De opplyser at en annen terrorist klarte å rømme uskadet. Den drepte palestineren, Yousef Hanani (29), var medlem av de palestinske sikkerhetsstyrkene, som egentlig skulle ha som oppgave å forhindre terrorangrep. IDF ødela Hananis hus fredag ettermiddag. Siden terrorbølgen startet for fire år siden, regner man med at mellom 700 og 800 palestinere i sikkerhetsstyrkene skal ha vært direkte eller indirekte involvert i angrep mot israelere, sier sikkerhetskilder til Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart