Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tilbaketrekning fra Gaza ikke slutten av historien

Den israelske avisen Ha’aretz har fått tilgang på et internt Hamas-dokument som drar opp den islamske organisasjonens strategi-tekning omkring en israelsk tilbaketrekning fra Gaza-stripen. For første gang bekreftes det at Hamas kan tenke seg å inngå i en delt ledelse av Gaza-stripen sammen med PLO, men bare dersom den israelske tilbaketrekningen skjer uten noen avtale mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene. For terrororganisasjonen er det aldri aktuelt å oppgi sine våpen. Et hovedmål for Hamas er "å bevare våpen til væpnet kamp, og ikke oppgi dem under noen omstendighet". – En tilbaketrekning fra Gaza er ikke slutten på historien. Okkupasjonen er fortsatt til stede i resten av landområdene, og alle rettigheter og alle hellige steder er ikke returnert ennå, heter det i dokumentet. Hamas har som mål å utslette den jødiske staten, og danne en islamsk stat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart