Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

75% av jødene vil stemme på John Kerry

Velgerflukten fra demokratene til republikanerne vil bli langt mindre enn tidligere antatt, viser en fersk meningsmåling blant amerikanske jøder. 75 prosent sier de vil støtte senator John Kerry ved presidentvalget i november. George W. Bush vil få stemmene fra 22 prosent. Ved presidentvalget i år 2000 fikk George W. Bush bare 19 prosent av de jødiske stemmene. Om resultatene fra den nye meningsmålingen slår til, vil støtten fra de amerikanske jødene bare øke med marginale tre prosent. George W. Bush får relativt stor støtte blant de amerikanske jødene for sin politikk knyttet til Israel. Samtidig mener to av tre at John Kerry vil være bedre enn Bush på dette området. Når det gjelder innenrikspolitiske spørsmål i USA, får Kerry støtte fra mer enn 80 prosent av de amerikanske jødene. Meningsmålingen ble gjennomført av Greenberg Quinlan Rosner Research blant 817 jøder med stemmerett mellom 26. og 28. juli. – Vi tror fortsatt at president Bush vil gjøre det betydelig bedre blant jødiske velgere enn han gjorde i 2000, sier Matthew Brooks, som leder Den republikanske jødiske koalisjon. Han tror resultatene av meningsmålingen ble påvirket av demokratenes landsmøte som ble avholdt på samme tid, og gav John Kerry mye medieoppmerksomhet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart