Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lærer amerikanske soldater urban krigføring

Enheter fra US Army er under opplæring i Israel i anti-terror krigføring, melder Margot Dudkevitch i Jerusalem Post. Treningen skal foregå på Adam-basen i nærheten av Modi’in. Etter fullført treningsperiode, vender de amerikanske soldatene tilbake til Irak. – Hæren kommenterer ikke samarbeid med utenlandske hærer, sier IDFs talsmann, men avviser ikke at amerikanske soldater for øyeblikket trener i Israel. I november var amerikanske generaler på besøk i Israel. Siden har USA tatt i bruk flere av de israelske tiltakene i terrorbekjempelse i Irak. Jerusalem Post nevner for eksempel: Ødeleggelse av hus til mistenkte terrorister, kontrollposter etter mønster fra Vestbredden, bombehunder og arrestasjoner av familie til terrormistenkte for å få ut informasjon. Israel er i ferd med å bygge et nytt treningssenter for urban krigføring i Tze’elim i Negev. Her har flere land hatt øvelser allerede, blant dem Tyskland.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart