Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En moralsk hær vil bekjempe terror bedre

Lederen for den juridiske komitéen i Knesset, Michael Eitan, har åpnet for diskusjoner om hvordan menneskerettigheter kan beskyttes i kamp mot terror. Han varsler at Knesset fortsatt vil hjelpe hæren med å overvåke militære aksjoner, for å bevare hærens moral. – En moralsk hær vil gjøre en bedre jobb med å bekjempe terror, sier Michael Eitan. Israelsk militærpoliti har etterforsket 600 saker mot soldater i løpet av fireårs perioden intifadaen har vart. Hæren har reist tiltale i 90 av sakene, og militærdomstolen har dømt gjerningsmannen skyldig i de 56 sakene som foreløpig er behandlet. – Israel fører en krig etter lover, og vi er underlagt dommerne i Høyesterett. Det kan man ikke si om den andre siden, sier IDFs sjefsjurist, brigader Menahem Finkelstein.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart