Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kina handler mer av Israel

Israelsk eksport av høyteknologiske varer til Kina økte med 55% i første halvdel av 2004, i forhold til første halvdel i 2003. Dette gir en inntekt på 200 millioner dollar (ca. 1,4 milliarder kroner). Eksport av israelske medisiner til Kina økte med hele 60%, til 1 million dollar i 2004. Den samlede eksporten til Kina økte med 51%, og nådde dermed 314 millioner dollar. Det er den raskt voksende økonomien i Kina som gir store muligheter for israelske firmaer som jobber innen elektronikk, kommunikasjon, telekommunikasjon, konduktor, software, sikkerhet, miljørelatert teknologi, plastikk, pakking med mer. Det Israelske Eksportinstituttet har lagt en plan for å firedoble eksporten til Kina, til 2 milliarder dollar (ca. 14 milliarder kroner) årlig, innen 2008. (KOB, 20.08.04 KVELD)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart