Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fant bombefabrikk

Søndag avdekket israelske styrker en palestinsk bombefabrikk i gamlebyen i Nablus på Vestbredden. Soldatene fant 10 kg med eksplosiver, en granat, et selvmordsbelte, kjemikalier, elektriske komponenter og annet utstyr. I løpet av en uke er åtte skjulesteder for terrorist-aktivitet avdekket i byen. – Fatah Tanzim cellene i Nablus mottar finansiering og hjelp fra Hizbollah. Derfor er byen kjent som terrorens hovedstad på Vestbredden, sier en israelsk tjenestemann. Israelske anti-terror operasjoner har bidratt til å begrense terroren, men de palestinske gruppenes motivasjon til å gjennomføre angrep er fortsatt høy. Søndag hadde israelske sikkerhetsstyrker registrert advarsler om 56 ulike terrorangrep som er planlagt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart