Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Washington kan akseptere utbygging av store bosetninger

De palestinske selvstyremyndighetene mottok meldinger om endring i USAs politikk med sjokk og vantro søndag. I følge rapporter skal Washington nå stilltiende støtte utbygging av store israelske bosetninger på Vestbredden. Yasser Arafat inviterte Fatahs sentralkomité for å drøfte meldingene og den pågående sultestreiken blant palestinske fanger i israelske fengsler. I forrige uke gav israelske myndigheter byggetillatelse til tusen nye boliger i Betar Illit, Ma’aleh Adumim, Ariel og Karnei Shomron. Utbyggingen skal foregå som fortetting innenfor de eksisterende grensene til bosetningene, skriver Ha’aretz. Arafat prøver nå å få tidligere statsminister Mahmoud Abbas inn som sjefsforhandler mellom selvstyremyndighetene og de ulike palestinske fraksjonene. Abbas er en nær alliert med Muhammad Dahlan, som regnes som en av de mektigste palestinske lederne i opposisjon til Arafat.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart