Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil etterlate en bosetning som sykehus

Den israelske regjering ønsker å ødelegge de aller fleste bosetningene på Gaza-stripen ved en evakuering. Man planlegger å reise høyhus i stedet, som vil gi plass til de palestinske flyktningene som nå bor i leirer. Israel foreslår også å etterlate en bosetning intakt til bruk som sykehus, skriver Ha’aretz. Mandag kommer statsminister Ariel Sharon tilbake fra ferie. Han kommer til å samle sine mest betrodde ministre i regjeringen til drøftning av adskillelsesplanen allerede første arbeidsdag. Forsvarsminister Shaul Mofaz ønsker at politiet skal ta seg av evakueringen av bosetterne på Gaza-stripen. Sikkerhetsminister Tzachi Hanegbi er uenig. Han mener politiet allerede har nok å gjøre, og ber hæren ordne opp på Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart