Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Adskillesesplanen eksploderer i ansiktet

Israelske politikere av alle avskygninger brukte tirsdagens doble terrorangrep til å forsvare sine egne politiske standpunkter i sikkerhetspolitikken, skriver Jerusalem Post. Statsminister Ariel Sharon sa angrepet var uavhengig av adskillesesplanen, og at hans politikk vil forbli uforandret. – I stedet for at hæren bruker energien på evakuering, burde den bekjempe terror, sa NRP-minister Zevulun Orlev. – Adskillesesplanen eksploderer i ansiktet vårt, mener den høyreorienterte ministeren. – Angrepet viser at konstruksjonen av sikkerhetsgjerdet må forseres, sa Shinui-leder Yosef Lapid. Knesset-medlem Ophir Pines-Paz (Ap) ba regjeringen bygge gjerdet langs den kortest mulige ruten, langs den grønne linje. – Israel må doble sin innsats for å eliminere terror og få fremgang for freden, sa Arbeiderpartiets leder Shimon Peres.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart