Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Deler ut medaljer til sine ansatte

En streik blant de ansatte har rammet økonomien i Den Israelske Bank. Nå velger selskapet å avlyse en feiring planlagt for sine ansatte og pensjonister som sist var ansatt i banken. Likevel finner banken det for godt å dele ut medaljer til hver av sine ansatte til en samlet verdi av 320.000 shekel, grunnet bankens jubileumsfeiring, melder Ha’aretz. – Medaljene er et symbol gitt til arbeiderne en gang hvert 50. år, som anerkjennelse av deres arbeid og innsats. Hadde ledelsen nøyd seg med en moderat gave, som en penn eller en dagbok, hadde arbeiderne hatt grunn til å anklage dem for å oppføre seg sparsommelig og kynisk, sier talsmenn for banken. (KOB, 01.09.04 KVELD)


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart