Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Eksploderte med mellomrom på noen sekunder

Klokken var 14.50 israelsk tid, da terroristene slo til i Be’er Sheba tirsdag. De to bussene som gikk i luften eksploderte bare med hundre meters avstand inne på området til sentralbuss-stasjonen i ørkenbyen. – Jeg hørte en eksplosjon og løp mot stedet. I løpet av sekunder kom den neste eksplosjonen, sier Gil Yehezekel. – Da jeg kom dit lå det mennesker på bakken, skadde mennesker, ben som var revet av, forteller Yehezekel. Sjåføren i den andre bussen fikk en følelse av trusselen som ventet da den første bomben eksploderte. Yaakov Cohen kjørte ti meter videre og åpnet dørene. Han anslår at 10 til 15 mennesker klarte å forlate bussen før terroristen utløste bomben. Cohen hadde ikke sett noen mistenkelige personer blant passasjerene på forhånd. – Det er veldig vanskelig å identifisere en terrorist, sier Cohen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart