Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas valgte Be’er Sheba fordi det var et lett terrormål

Veien fra Hebron til Be’er Sheba er relativt lett å forsere for terrorister, fordi det mangler en sikkerhetsbarriere i dette området, skriver militæranalytiker Ze’ev Schiff i Ha’aretz. Avstanden mellom de to byene er svært kort. Schiff peker ut den "eneste oppskrift" Israel har for å avverge selvmordsterror: Reagere på etterretningstips i forkant av planlagte angrep. Arrestere eller likvidere pesoner som er direkte involvert i terrorbombene. Trappe opp konstruksjonen av sikkerhetsgjerdet. "Straffe" dem som støtter terror. – De siste månedene har vist at denne oppskriften er relativt suksessfull, skriver Schiff. For Hamas er det viktig å gjennomføre angrep i denne perioden hvor Israel planlegger tilbaketrekning fra Gaza-stripen. Den fundamentalistiske terrororganisasjonen ønsker at tilbaketrekningen skal fremstå som et militært nederlag for Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart