Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinsk terror blir ledet fra Iran og Syria

– I IDFs sentralkommando er man av den oppfatning at kampen mot terror har endret karakter. Det er ikke lenger noen direkte konfrontasjon mellom Israel og palestinerne – nå kommer i stedet direktivene fra Iran og Hizbollah med syrisk hjelp, skriver militærkommentator Amos Harel i Haaretz. Israel skal ha levert "solide beviser" til Washington for at Hamas-ledere i Damaskus stod bak terrorbombene i Be’er Sheba tirsdag. I følge israelske etterretningskilder skal Hizbollah nå ha hånd om 75 prosent av de planlagte terrorangrepene fra Vestbredden. – Syria er ansvarlig for terrorhandlinger, og huser terrorgrupper, sa utenriksminister Silvan Shalom torsdag. Syria advarte torsdag Israel mot å gå til militær aksjon mot Hamas i Damaskus, og sier landet vil gjengjelde et slikt angrep, skriver Jerusalem Post. Viseforsvarsminister Ze’ev Boim svarer slik på spørsmål om militær aksjon mot Syria er aktuelt: – Regelen om at "alle som deltar i terror mot Israel er et militært mål", er er en regel som må repeteres og som vi må stå bak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart