Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Holdt tilsvarende gisseløvelse

– For bare to måneder siden holdt vi en øvelse hvor vi øvet på et mer alvorlig scenario enn det vi så i Russland, sier assisterende kommandant for det israelske politiet, Meir Ben-Yishai. – Vi forbereder oss stadig på slike situasjoner, fortsetter politisjefen. Israelsk politi vil nå sette sammen en gruppe som skal studere skolebeleiringen i Belsan som krevde nærmere 400 uskyldige menneskeliv i sist uke. – Dersom alle land i verden følger Putins politikk og ikke bøyer av for terror, slik man gjorde i Spania, vil vi være i stand til å bekjempe terror og til slutt nå en tilstand med minimale tap, sier tidligere Shin Bet-sjef og nåværende Knesset-medlem Ehud Yatom.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart