Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Solgt for over én milliard shekel

Finansminister Benjamin Netanyahu annonserte søndag at finansdepartementet tjente 1,05 millarder shekel (ca 1,5 millarder kroner) på å auksjonere bort pensjonsfondene som tidligere var kontrollert av arbeiderorganisasjonen Histadrut. Disse midlene skal i følge Jerusalem Post bli brukt til å dekke underskuddene som har oppstått i forskjellige fond på til sammen flere titalls milliarder shekel. Mivtahim, Makefet og Meitavit er navnene på de tre pensjonsfondene som ble solgt. Til sammen representerer disse fondene 75% av pensjonsmarkedets samlede formue, og har rundt 300.000 aktive medlemmer. Salget av fondene vil ikke få noen konsekvenser for kravene til deres medlemmer. Likevel har forsikringsselskapene som kjøpte selskapene lovet at de vil oppnå høyere tilbakebetaling, noe som i praksis betyr bedre pensjonsavtaler.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart