Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Til Israel for å utvikle anti-terror samarbeid

Det er ventet at Israel vil tilby humanitær hjelp, økt etterretningssamarbeid og anti-terror ekspertise når Russlands utenriksminister Sergey Lavrov kommer på besøk mandag. Lavrov, som overtok som utenriksminister i mars, gjennomfører nå sitt første offisielle besøk i regionen. Søndag samtalte statsminister Ariel Sharon på telefon med president Vladimir Putin. De ble enige om økt samarbeid mellom de to landene i anti-terror arbeid. I følge israelske, diplomatiske kilder som Jerusalem Post gjengir, har Russland tidligere vært nølende til å motta israelsk hjelp og rådgivning. Det russiske utenriksdepartementet har ønsket å profilere terroren fra tjetjenske seperatister som et utelukkende russisk problem. – Folket i Russland ønsker økt samarbeid med Israel, sier den diplomatiske kilden. Etter skolemassakren fredag, åpnet Ariel Sharon regjeringsmøtet søndag med å sende kondolanser til det russiske folk. – Israel, som har kjempt mot terror i mange år, står sammen med det russiske folk og sender sine kondolanser. Terror kan ikke rettferdiggjøres, og det er på tide at den frie, rettferdige og humanitære verden står sammen i å bekjempe denne horrible plagen, sa Sharon.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart