Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ikke lenger behov for nål

En trådløs oppfinnelse som bruker ultralyd for å smertefritt levere medisiner, inkludert lokal anestesi, gjennom mikroskopiske porer i skinnet, har blitt godkjent av den amerikanske Mat- og Medisinadministrasjonen og er lagt ut på markedet. Oppfinnelsen er utviklet av forskere ved Ben-Gurion Universitetet i Negev (BGU) og Instituttet for Teknologi i Massachusetts (MIT), skriver Jerusalem Post. Systemet blir kalt SonoPrep og kan være oppfinnelsen som fjerner nåler fra markedet. Oppfinnelsen har allerede klart å skape sensasjon i det medisinske miljøet, den har oppnådd førstesideoppslag i Boston Globe og har fått enorm oppmerksomhet på amerikansk TV.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart