Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kritiserer uttalelser fra Ahmed Qureia

Den palestinske statsministeren Ahmed Qureia skal ha sagt at "enhver gjengjeldelse vil være rettferdig" for Israels luftangrep mot treningsområdet til Hamas natt til tirsdag. – En slik kommentar er "uakseptabel" for USAs administrasjon. Ingenting kan rettferdiggjøre terrorangrep, sa den amerikanske talsmannen i utenriksdepartementet, Richard Boucher. Samtidig gav utenriksminister Colin Powell kritikk mot det israelske luftangrepet som drepte 14 Hamas-terrorister. – Gjengjeldelse er ikke noen løsning i den israelsk-palestinske konflikt, sa Powell. Utenriksministeren krever at det palestinske lederskapet tar kontroll over de ulike sikkerhetstjenestene, og bruker dem til å slå ned på volden. Omkring 50.000 mennesker deltok i begravelsene til de 14 palestinerne som ble drept tirsdag. Hamas har innrømmet at alle de døde, i alderen mellom 18 og 26 år, var medlem av deres militære ving. – Fienden vil betale dyrt med blod og sionist-kropper i gatene for denne kriminaliteten, sa terrororganisasjonen Islamsk hellig krig i en uttalelse. Israel har besluttet å trappe opp målrettede drap på Hamas-medlemmer på Gaza-stripen, etter de to bussbombene i Be’er Sheba i forrige uke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart