Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu og Klein nærmere hverandre

Finansminister Benjamin Netanyahu og guvernør i Den Israelske Bank David Klein har kommet nærmere hverandre, skriver Globes Online, etter at Klein har gitt sin ubetingede støtte til Netnayahus forslag om reformer i banksektoren og i kapitalmarkedet. Denne informasjonen om forholdet mellom de to, kommer bare noen få uker før valget av ny guvernør i Den Israelske Bank. På et nyttårskort til sine ansatte, nå rett før den jødiske nyttårsfesten skal feires, sendte Klein ut brev til samtlige av sine ansatte, hvor han informerte om at banken ville være aktivt med å innføre de såkalte Bachar-planene, og med å forklare det rasjonelle bak reformene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart