Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Komite skal nominere kandidater

Statsminister Ariel Sharon og finansminister Benjamin Netanyahu startet søndag nominasjonsprosessen til guvernørstillingen i Den Israelske Bank. Den nye guvernøren vil overta for den nåværende David Klein. De to ministrene satt opp en komite ledet av finansdepartementets direktørgeneral Yossi Bachar og hans kollega ved statsministerens kontor Ilan Cohen, som skal anbefale kandidater for stillingen. Nominasjonskomiteen vil møte med tidligere guvernører, økonomer og forretningsmenn før de setter opp liste med anbefalinger, skriver Jerusalem Post. Sittende guvernør David Klein vil være ferdig med sin fireårsperiode ved årsskiftet. Han skal være ettertraktet for en ny periode. Likevel skal Klein ha hatt mislykkede mellommenneskelige forhold som igjen har vært en faktor som har ført til den pågående arbeidskrisen i statsbanken. Flere kilder som skal ha forbindelser på høyere hold i Den Israelske Bank, sier til Jerusalem Post at de er overbevist om at Klein ikke blir valgt for en andreperiode. Nominasjonskomiteen er forventet å komme med sin innstillingen ved slutten av november.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart